Tetamu Kehormat

Thursday, September 15, 2016

FEMININ WASH





Feminin wash..tk cuba tk rasa khebatan nya..
Kesegaran dari sumber alam iaitu buah epal dan sireh mbantu mengembalikan keselesaan intim wanita sepanjang hari.
016-2011377
Penerangan
🍏Haruman epal yang menyegarkan.
🍏Mengguna bahan kandungan semula jadi seperti sireh.
🍏Membantu memulihkan keasidan vagina.
🍏Membantu melegakan kegatalan dan sedikit keradangan.
🍏Boleh diguna setiap hari.
 

SALMON OMEGA










Sebiji kapsul softgel jernih sehari..
umpama insurans yg melindungi tubuh tuk jangka panjang..
Sebotol untuk 2 bulan pengambilan atau sebulan tuk share suami isteri.. sama2 sihat..sama2 bahagia..
jika insuran nyawa atau medical boleh dibeli tuk cover slps berlaku kecemasan..tetapi supplement merupakan usaha melindungi dan mencegah sebelum berlakunya risiko kegagalan tubuh menghadapi serangan tak dijangka..terutama jantung. 

PENYEGAR MULUT BERBAU

 




GLISTER PENYEGAR MULUT
Segar ..yakin berbicara..
Org pon selesa bsembang dgn kita..
Just sembur glister..penyegar mulut dgn kehebatan daun pudina dan jintan manis..
Masalah bau yg dtg dari makanan, rokok atau nafas dr dalam perut dpt di atasi..
Harga mampu milik.. pm cecepat..
Produk dijamin berkualiti dan dari sumber yg betul..bukan smuggle sebarangan he..he..

Monday, August 29, 2016

NOXXA FOOD STEAMER





Jom masak sehebat master chef..
Jom kutu2 lagi.. kali ni Noxxa Food Steamer ..
Khas tuk mereka2 yg suka masak steam2 ni..
Siakap kukus ke.. atau nk kukus kuih muih..
Kek kukus ke.. smua leh..
Sesuai tuk yg slalu wat niaga kecil2an

Pm tau atau wasap 016-2011377 Jai 

FB DZ ZAINAB MOHAMAD

PAGE DZ CLICK ENTERPRISE

Friday, August 26, 2016

PERIUK TEKANAN NOXXA LA






JOM MASAK SEHEBAT MASTER CHEF
NAK JOIN KUTU NOXX
A
WHATSAPP 016-2011377 



Wednesday, March 2, 2016

BAG WALENTY SOPHIE PARIS










Hjau yg menawan

Koleksi Sophie Paris 
Material synthetic leather
Saiz sedang2 33 X 10 X 22CM
WHATSAPP 016-2011377

BAWAL AIDIJUMA








Bawal Adijuma yg molek.Kombinasi kaler purple dan kiut pink roses. 
bawal Aj tk smestinya lipat 2 dan kancing kt leher..boleh juga digayakan ala2 shawl coz kain berkualiti dan mudah dibentuk. pndai2 gayakan ikut corak... pssst.. saya ada lg stok tudung ni..
whatsapp 0162011377

MASKER WAJAH BERASASKAN BUAH EPAL DAN TEH HIJAU







Jom try masker buah epal dan greentea yg nyaman di kulit wajah. 
Koleksi pjagaan diri Sophie Paris..
RM12.50 sja..Postage rm6.. 
Amalkn 2 x seminggu..
Masker boleh dikopek..tuk menanggal minyak berlebihan, merawat dan merehatkn struktur kulit, mengelak pigmetasi dan menyingkirkn sel kulit mati..
Tuk cik abg boleh hadiahkn kpd wife n yg tersayang.. bg redakan stress n memberi kenyamanan terapi hujung minggu..
Sejuk jer pkai..
Whatsapp
016-2011377

Friday, February 19, 2016

JOM TONE EXCEL




KLIK SINI
www.te-autodownline.biz/4803
JIKA SAYA CAKAP ANDA BOLEH DAPAT 2 INCOME DENGAN 1 KERJA, ANDA PERCAYA?
.
Kalo anda percaya, teruskan membaca… kalo tidak boleh abaikan post ini.
.
Percayakah anda ramai yang memilih utk buat bisnes yang gah bermodalkan puluhan hingga ratusan ribu tanpa ukur kemampuan kewangan sendiri.
.
Akibatnya ramai yang terjebak dengan pinjaman2 peribadi atau pinjaman perniagaan yang berjumlah besar dan boleh jadi menakutkan bila gagal dalam bisnes.
.
Sekiranya anda diberi pilihan untuk jana income dengan hanya upgrade simkad anda, anda mahu?
.
Tahukah anda industri telco di Malaysia bernilai billion ringgit dan keuntungannya hanya diperolehi oleh beberapa individu sahaja, iaitu pemilik2 telco berkenaan..
Kini tiba masanya kita melibatkan diri dalam bisnes berbillion ringgit ini
.
Dapat 4-5 angka income pun sudah memadai..
.
Sebetulnya dengan upgrade simkad anda dah boleh jana income..anda mahu?
.
Saya boleh kongsikan caranya tapi anda perlu klik dan daftar disini ==>www.te-autodownline.biz/4803
.
Harap perkongsian ini dapat membantu kita semua mengharungi kos hidup yang kian meningkat.
Klik ler sini..tk rugi pon..
www.te-autodownline.biz/4803
Terima kasih

WALLET AMORETTE




WALLET AMORETTE
KOLEKSI PINKY SOPHIE MARTIN, PARIS
PRICE : RM 45.00
FREE POSTAGE
Description : Material nylon microfibre, ruang kad yg banyak dan 
ruang wang kertas luar, boleh selit handphone 
whatsapp 016-2011377 tuk pembelian..