Tetamu Kehormat

DZ CLICK ENTERPRISE


DZ CLICK ENTERPRISE berdaftar dengan SSM pada 12 Ogos 2010 menawarkan pelbagai pilihan kepada anda yang ingin mendapatkan keperluan wanita di alam online yang nyata lebih mudah, menjimatkan dan menarik. Antara produk yang ditawarkan ialah kain pasang sulam dan manik yang sangat cantik, alat kosmetik, telekung, teddy bear, nutrisi Shaklee dan sebagainya. Terkini, saya mengambil langkah drastik untuk menukar haluan kepada 1 fokus produk sahaja iaitu produk FESYEN IAITU SOPHIE PARIS.

Konsep saya mudah..saya menghargai setiap mata2 yang memandang dan menjenguk ke kedai saya dan tiada istilah "backout buyer" dalam kedai saya kerana saya beranggapan semua pelanggan berhak untuk memilih dan tidak memilih membeli di kedai kita walhal mereka hampir membeli....so saya tak amik hati klau korang tak jadi beli...lain la korang dah bayar duit booking...mintak maaf la jika da batalkan pembelian ...deposit tk dapat dipulangkan....tapi saya takkan blacklisted korang...next time bley datang lg...

Semoga dengan adanya produk baru di blog ini dapat diterima pengunjung blog ini yg sebelum ni lebih sinonim dgn produk kecantikan.

TERKINI...Saya melepaskan semua produk yg pernah saya jual kerana mempercayai rezeki saya pada produk kecantikan dan fesyen iaitu produk SOPHIE PARIS setelah menyedari produk FESYEN amat penting dalam kehidupan seharian kita terutama wanita.

Pada peringkat awal saya akan mengetengahkan produk yg saya ambil yg mana sememangnya saya percaya dgn kualiti dan harga mampu milik tuk golongan pertengahan dan bawah.

Insyallah dr semasa ke semasa saya akan updated sume produk yg pasti tidak mengecewakan pengguna terutama wanita.

Selamat Membeli belah.